اطلاعیه برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ورودی 1400

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به دانشجویان محترم ورودی سال 1400، به استحضار می‌رساند جلسه توجیهی این دانشجویان در تاریخ 1400/07/20 رأس ساعت 11 به صورت مجازی و از طریق لینک اتاق مجازی دانشکده به آدرس  http://vc.basu.ac.ir/fma و با حضور و ایراد سخنرانی ریاست محترم دانشکده، جناب آقای دکتر کریم نادری مهدیی و معاون آموزشی دانشکده، آقای دکتر علی اصغری صارم، اعضای محترم هیأت علمی و سایر همکاران دانشکده برگزار خواهد شد.

حضور تمام نو دانشجویان در این جلسهِ توجیهی الزامی است. شایان ذکر است، در پایان جلسه، به سؤال‌های دانشجویان توسط مسئولان دانشکده، پاسخ داده خواهد شد.

ضروری است دانشجویان محترم جهت ورود، پس از دانلود و نصب نرم‌افزار ادوب کانکت بر روی تلفن هوشمند یا رایانه خود، به عنوان مهمان و از طریق لینک مذکور وارد این جلسه شوند.

در صورت بروز مشکل در ورود به جلسه، با پشتیبان فنی سامانه‌های دانشکده، آقای قاسملو و از طریق  شماره 09187162760 تماس حاصل فرمایید.

معاونت آموزشی دانشکده مدیریت و حسابداری