اطلاعیه آموزشی مخصوص نودانشجویان سال تحصیلی 1401-1400

دانشجویان محترمِ ورودی جدید

با سلام و عرض ادب

ضمن عرض تبریک خدمت تک تک شما نودانشجویان عزیز بابت قبولی در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه بوعلی سینا و آرزوی سلامتی برای همه شما دانشجویان محترم، خواهشمند پس از انجام ثبت نام اینترنتی خود، به منظور هر چه اثربخش‌تر شدن آموزش در نیم‌سال 4001، نکات و تذکرات ذیل را مورد توجه قرار دهید. برای ثبت نام اینترنتی اینجا کلیک کنید.

۱- با عضویت و مراجعه روزانه و مستمر خود به کانال رسمی دانشکده در پیام‌رسان ایتا به آدرس https://eitaa.com/basurazan  از آخرین اطلاعیه‌ها، پیام‌ها و سایر موضوعات مهم مربوط به دانشکده مطلع شوید.

2- به صورت فعال در کلاس‌های درس خود مشارکت داشته باشید. با توجه به همه‌گیری بیماری کرونا، کلیه کلاس‌های نیم‌سال جاری به صورت مجازی و با استفاده از سامانه درس‌افزار به آدرس http://cw۳.basu.ac.ir/ و سامانه ادوب کانکت برای کلاس‌های آنلاین به آدرس http://vc۳.basu.ac.ir/  خواهد بود. برای هر دو سامانه درس افزار و آدوب کانکت اطلاعات کاربری بدین شرح است: نام کاربری: شماره دانشجویی و  رمز عبور: کد ملی.  برای دانشجویانی که در ابتدای کد ملی آن‌ها صفر وجود دارد، رمز، بدون صفر وارد می‌شود.

3- آموزش‌های مورد نیاز برای بهره‌برداری از سامانه‌های مذکور را از آدرس http://elearning.basu.ac.ir/new-education-for-students۱ دریافت فرمایید.

4- با مراجعه به سامانه گلستان دانشگاه بوعلی سینا و اخذ گزارش ۷۸ از برنامه، دروس و ساعات کلاسی خود مطلع شوید. برای تمام دروس شما، گروه مجازی به شرح جدول ذیل ایجاد شده است. این گروه‌ها با هدف تعامل دوسویه دانشجویان و اساتید محترم ایجاد شده و اطلاع‌رسانی‌هایِ ضروری مربوط به هر درس در آن‌ها انجام خواهد شد. لازم است هر دانشجو صرفا در گروه مجازی دروس مربوط به خود عضو شود. حتما و حتما از نام و نام خانوادگی رسمی و عکس پرسنلی در پیام‌رسان شبکه مجازی خود استفاده کنید و به محض عضویت خود را همراه با شماره دانشجویی معرفی فرمایید.

درس

چهار شنبه ۱۷:۰۰-۱۸:۳۰
چهار شنبه ۱۸:۳۰-۲۰:۰۰

اینجا کلیک کنید.

5- حضور غیاب دانشجویان در سامانه گلستان توسط اساتید ثبت خواهد شد. ملاک ثبت حضور و غیاب، حضور و مشارکت دانشجو در کلاس‌های آنلاین و مراجعه به سامانه درس‌افزار برای دریافت مفاد درسی آفلاین خواهد بود. هر دو سامانه قابلیت گزارش‌گیری حضور و مدت زمان حضور دانشجو را به ساعت، دقیقه و ثانیه دارد. با توجه به شرایط خاص این نیم‌سال، تعداد جلسات مجاز غیبت دانشجویان ۱۶/۵ است.

6- مشکلات و مسائل فنی مربوط به درس‌افزار و نرم‌افزار ادوبی کانکت را به روشی که در کانال دانشکده اطلاع‌رسانی شده است با پشتیبان دانشکده، جناب آقای قاسملو و از طریق شماره تماس ۰۹۱۸۷۱۶۲۷۶۰ در واتس‌آپ در میان بگذارید.

7- مسائل آموزشی خود را با رعایت سلسله مراتب اداری و از طریق پیام‌رسان ایتا نخست با کارشناس آموزشی، آقای اکبری (@Akbari۶۴۶۶) و در صورت نیاز با معاون آموزشی و سرپرست گروه مدیریت، دکتر صارم (@AASarem) در میان بگذارید.

8- در مواقع ضروری، ارتباط مستقیم از طریق پیام‌رسان ایتا با ریاست محترم دانشکده، جناب آقای دکتر نادری مهدیی (@KNaderiM۱۹۷۶)، معاون آموزشی و سرپرست گروه مدیریت (@AASarem)، ممکن خواهد بود.

9- برای آشنایی با رشته خود، برنامه‌ریزی تحصیلی، اخذ راهنمایی جهت مطالعه دروس، آگاهی از دروس و تعداد واحدهای رشته و .... در گروه مجازی مربوط به رشته خود به آدرس ذیل عضو شده و با استاد راهنمای خود در ارتباط باشید.

رشته

استاد راهنما

آدرس گروه مربوطه

مدیریت بازرگانی

دکتر رضایی راد

اینجا کلیک کنید

مدیریت صنعتی

دکتر رهبر

اینجا کلیک کنید

10- برای آگاهی از برنامه هشت ترمی خود و دروسی که در طول سال تحصیلی خود خواهید گذراند، اینجا کلیک کنید.

11- جهت آگاهی از مقررات آموزشی با مطالعه «آیین‌نامه یکپارچه آموزشی دوره‌های کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برای دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۷ و بعد از آن» اینجا کلیک کنید.

12- مستحضر باشید که به هیچ عنوان امکان انصراف و انتقال از دانشکده به سایر دانشگاه‌ها وجود ندارد و در مدرک تحصیلی شما نام کامل دانشکده (دانشکده مدیریت و حسابداری رزن) قید خواهد شد.

13- جهت تماس با دانشکده طبق جدول ذیل اقدام فرمایید:

مسیرهای ارتباطی با مسئولان دانشکده مدیریت و حسابداری در ساعات کاریِ (ساعت 8 الی 14) ایام دورکاری

سمت

ارسال پیام در پیام‌رسان ایتا به آی دی  @a_h_Ra

کارشناس آموزش و کارشناس گروه

مسلم اکبری

ارسال پیام در پیام‌رسان ایتا به آی دی @Akbari6466 و تماس با شماره 08136225627  داخلی 1

متصدی دبیرخانه

علیرضا ولی کمال

ارسال پیام در پیام‌رسان ایتا به آی دی @Alirezavalikamal تماس با شماره 09183076100 و 08136225627  داخلی 3

مسئول امور عمومی

حمیدرضا قاسملو

ارسال پیام در پیام‌رسان واتس‌آپ به شماره 09187162760

مسئول امور دانشجویی

علیرضا ولی کمال

مسئول پشتیبانی فنی از درس‌افزار و ادوبی کانکت

حمیدرضا قاسملو

ارسال پیام در پیام‌رسان واتس‌آپ به شماره 09187162760

مسئول روابط عمومی

علی رضائی ضیائی

تماس با شماره همراه 09183157248

14- از طریق لینک ذیل از مورخ 16 شهریور لغایت  30  آذر ماه نسبت به تکمیل کارنامه سلامت روان اقدام فرمایند.

لینک کارنامه سلامت روان: https://portal.saorg.ir/mentalhealth

در پایان، ضمن تبریک مجدد و آروزی سلامتی برای شما دانشجویان عزیز، ان‌شاالله تحت رهنمودهای ریاست محترم دانشکده، جناب آقای دکتر نادری و اساتید محترم و همین‌طور همکاران گرانقدر دانشکده و نیز همراهی شما دانشجویان گرامی، نیم‌سال تحصیلی 4001 با موفقیت پشت سر گذاشته شود.

با احترام

علی اصغری صارم