اطلاعیه آموزشی-تذکرات و نکات مهم انتخاب واحد 4001

دانشجویان محترم

با سلام

ضمن عرض تبریک بابت شروع سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی برای شما دانشجویان عزیز، مستحضر هستید که انتخاب واحد به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه گلستان و از مسیر پیشخوان خدمت-ثبت نام اصلی و از تاریخ 12/06/1400 الی 17/06/1400 به تفکیک ورودی‌ها انجام می‌شود. راهنمای کامل انتخاب واحد در کانال ایتای دانشکده قرار داده شده است. مطالعه دقیق و کامل این راهنما و رعایت نکات و تذکرات مندرج در این فایل و موارد ذیل، جهت ثبت نامِ بدون مشکل الزامی است.

1. ساعت شروع انتخاب واحد در 12 شهریورماه از ساعت 18:00 (6 عصر) آغاز و به مدت 24 ساعت (یعنی ساعت 18:00 روز 13 شهریورماه) ادامه خواهد داشت و این روال برای ورودی‌های بعدی نیز به همین شکل دنبال خواهد شد (پس شروع انتخاب واحد بجای ساعت 00:01 شب به ساعت 18:00 منتقل شده است).
  2. دانشجویانی که در مهلت تعیین شده انتخاب واحد نکنند، صرفاً می‌توانند در موعد حذف و اضافه با مراجعه به آموزش دانشکده حداکثر  14واحد انتخاب کنند.
  3. عدم انتخاب واحد در مهلت تعیین شده و نیز زمان حذف و اضافه، به معنای انصراف از تحصیل تلقی شده و آموزش دانشکده در این جهت اقدام خواهد کرد.
  4. دانشجویان محترم، تا قبل از تکمیل و ثبت نهایی کلیه دروس از ارسال انتخاب واحد خود به استاد راهنما خودداری کنند. پیشنهاد می‌شود این کار در آخرین ساعات روز 17/06/1400 انجام شود.
  5. چنانچه دانشجویی درسی را انتخاب کند که برخلاف مقررات آموزشی باشد، آن درس توسط آموزش دانشکده حذف خواهد شد.
  6. دانشجویانی که در ارزشیابی اساتید شرکت نکرده باشند، انتخاب واحد ایشان با  12ساعت تاخیر امکانپذیر خواهد بود.
  7. دانشجویانی که ترم آخر نیستند نمی‌توانند بیش از یک درس از مجموعه دروس معارف اسلامی را انتخاب کنند. تنها درس دانش تنظیم خانواده را می‌توانید با یک درس معارفی دیگر اخذ کنید. دانشجوی ترم آخر چه کسی است؟

شروط ذیل برای مشمول شدن دانشجو به عنوان دانشجوی ترم آخری لازم بوده و در صورت فرآهم نبودن هر کدام از این شروط، دانشجو از مزایای ترم آخری (مانند انتخاب بیش از یک درس معارفی، اخذ درس با تداخل ساعتی و ....) بهره‌مند نخواهد شد. این شروط عبارت هستند از:

الف) حداکثر واحد باقی مانده برای دانشجو در نیم‌سال مذکور 24 واحد باشد.

ب) دانشجو تمام دروس خود را در همان ترم انتخاب کند و هیچ درسی حتی به عنوان معرفی به استاد برای وی باقی نمانده باشد.

1. دانشجویانی که به خاطر ترم آخر بودن بیش از حد مجاز واحد اخذ نمایند، حق شرکت در حذف اضطراری را ندارند و در صورت شرکت، سایر درس‌های اضافی آنها با توجه به معدلشان حذف می‌شود.
  2. از دروسی که در ترم حاضر ارائه شده است، به هیچ عنوان درس معرفی به استاد برای دانشجو منظور نخواهد شد. بنابراین خواهشمند است، از عدم انتخاب تعمدی دروس ارائه شده خودداری فرمایید. عدم اخذ دروس، منجر به زیر حد نصاب شدن آن‌ها و در نهایت حذف خواهد شود. دانشجویان همه ورودی‌ها در تمام رشته‌ها موظف هستند دروس را دقیقا طبق برنامه هشت ترمی خود اخذ کنند.
  3. مسئولیت اصلی رعایت کف و سقف واحدهای اخذ شده و نیز رعایت پیش‌نیازی دروس با دانشجو بوده و هرگونه پیامد و مسئله آموزشی ناشی از عدم رعایت این موارد متوجه ایشان خواهد بود.
  • حداقل واحد اخذ شده: 12 واحد؛ حداکثر واحد قابل اخذ: 20 واحد؛ حداکثر واحد قابل اخذ برای دانشجویان ممتاز (با معدل 17 به بالا): 24 واحد؛ حداکثر واحد قابل اخذ برای دانشجویان مشروط: 14 واحد
  1. برای آن دسته از دانشجویانی که در زمان انتخاب واحد با خطای سیستمی مواجه شده و یا به هر دلیلی در انتخاب واحد خود مشکل دارند، از خطای مذکور عکس گرفته و همراه با شرح درخواست خود به همرا شماره دانشجویی و کد دروس صرفا به آدرس پیام رسان ایتا کارشناس آموزش دانشکده (Akbari6466@) ارسال کرده و از ارسال مجدد آن به مدیر گروه، معاون آموزشی و ریاست دانشکده جدا خودداری کنید. موارد طی جلسات مشترک با مسئولان دانشکده بررسی و نتیجه به اطلاع دانشجو خواهد رسید.
  2. دانشجویانی که به‌ دلایل مختلف منع ثبت نام شده‌اند (جهت اطلاع به فایل راهنمای انتخاب واحد مراجعه شود) ملزم هستند نسبت به رفع مشکل تا قبل از پایان حذف و اضافه اقدام کنند. در غیر اینصورت انتخاب واحد آن‌ها از سیستم حذف خواهد شد. مسئولیت عدم پیگیری متوجه دانشجو خواهد بود (در صورت باقی ماندن در وضعیت منع ثبت نام تا پایان حذف و اضافه انتخاب واحد حذف خواهد شد).
  3. دروسی که طبق برنامه هشت ترمی دانشجویان نبوده اما دانشجویان درخواست اخذ آن را دارند، در صورت وجود ظرفیت ثبت نام در آن، در روزهای انتخاب واحد کل ورودی‌ها (15 و 17 شهریور) برای سایر ورودی‌ها نیز باز خواهد شد.
  4. دانشجویان شهریه‌پرداز ملزم به پرداخت (100 درصد شهریه ثابت+40 درصد شهریه متغیر) می‌باشند.جهت اطلاع از وضعیت مالی، گزارش 1110 را از سامانه اخذ فرمائید.
  5. کلیه دانشجویان مهمان و انتقالی در صورت نداشتن سرترم 4001 با واحد پذیرش و ثبت‌نام دانشگاه تماس بگیرند. زمان انتخاب واحد آن‌ها، طبق تقویم آموزشی خواهد بود.
  6. مجموعه فایل‌ها و راهنماهای مربوط به انواع درخواست‌های آموزشی (ثبت نام، تمید سنوات، مهمانی، تسویه حساب  و....) را از لینک ذیل دریافت کنید:

با احترام

علی اصغری صارم