تاریخچه احداث و معرفی اجمالی دانشکده

               دانشکده مدیریت و حسابدرای رزن در مهرماه سال 1390 با پذیرش 40 دانشجو در رشته حسابداری در فضای امانی (متعلق به شهرداری رزن) بالغ بر 300 متر مربع آغاز به کار نمود.در سال 1392 با اخذ مجوز های لازم مبنی بر ایجاد رشته مدیریت در گرایش‌های صنعتی، دولتی و بازرگانی این دانشکده اقدام به پذیرش دانشجو در رشته‌های فوق الذکر کرد.
               با فرایند پذیرش دانشجویان در سال 1393ساختمان اداری متعلق به جهاد کشاورزی شهرستان به صورت امانی به دانشکده واگذار گردید.
مسئول راه‌اندازی و سپس ریاست دانشکده از ابتدای تاسیس تا آبان ماه سال 1395 با جناب آقای دکتر روح ا... سهرابی بودند که از آبان 95 این مسئولیت (رئیس) بر عهده جناب آقای دکتر کریم نادری مهدیی است.
               در سال 1396 دانشکده جهت برطرف نمودن  کمبودهای فضاهای فیزیکی و آموزشی و استانداردسازی این فضاها اقدام به خرید ساختمانی 5 طبقه در شهر رزن با بنای تقریبی 1550متر کرد که پس از انجام تعمیرات و خرید تجهیزاتی بالغ بر 10.000.000.000 ریال فضایی استاندارد و مناسب با حضور مسئولان استانی و وزارتی افتتاح شد.
Responsive Image

معرفی گروه‌ها و رشته‌ها و مقاطع و گرایش‌ها

               دانشکده دارای دو گروه آموزشی مدیریت و گروه آموزشی حسابداری است که در هر دو گروه آموزشی پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی به صورت روزانه و شبانه و برای دانشجوی پسر انجام می‌شود. در گروه مدیریت، سه گرایش مدیریت بازرگانی، مدیریت دولتی و مدیریت صنعتی به منظور تربیت مدیران متعهد و متخصص مورد نیاز بخش دولتی و بازرگانی کشور دایر شده است. دانشجویان این رشته با شناخت مفاهیم نظری سازمان و مدیریت و آشنایی با فنون نوین امور سازمان‌ها، بعد از فراغت از تحصیل، عهده‌دار مشاغل سرپرستی و مدیریت در جامعه خواهند بود. تعداد واحدهای درسی در همه گرایش‌ها 138 واحد درسی است. پذیرش دانشجو در این گروه در قالب روزانه و شبانه و صرفا در جنسیت پسر است. سرپرست گروه مدیریت آقای دکتر علی اصغری صارم و کارشناس گروه، آقای مسلم اکبری است.
               ​​​​​​​رشته حسابداری دانشکده براساس مصوبات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف تامین متخصصان مورد نیاز کشور در امر برنامه‌ریزی و نظارت بر عملیات مالی و حسابداری موسسات دولتی و خصوصی تاسیس شده است. نیاز گسترده کشور به منابع مالی، کارشناسان حسابداری و حسابرسی، اهمیت کنترل دقیق و مضاعف تأمین اطلاعات مالی صحیح و به موقع و قابل اتکاء برای تصمیم‌گیری‌ها و نیز طراحی و اجرای الگوهای پیشرفته حسابداری، از جمله دلایل تاسیس این رشته  است. تعداد واحد درسی این دوره 135 واحد است. سرپرست گروه مدیریت آقای دکتر کریم نادری مهدیی و کارشناس گروه، آقای مسلم اکبری است. شایان ذکر است که بنا به تصمیم دانشگاه در عدم پذیرش دانشجو در رشته‌های موازی و نیز در راستای طرح ساماندهی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری پذیرش دانشجو در رشته حسابداری از سال 1398 متوقف شده است.