گزارش مشروح از مراسم گرامیداشت روز دانشجو

این مراسم در مورخه 17/09/1395 با حضور معاونت محترم دانشجویی دانشگاه آقای دکترعمادی، مشاور رییس دانشگاه و مدیر پردیس دانشکده های اقماری آقای دکتر بنی اردلان، رییس دانشکده مدیریت وحسابداری رزن آقای دکترنادری، رئیس پیشین دانشکده آقای دکتر سهرابی، جمعی از اساتید دانشکده و نیز مسئولین شهرستان رزن (شهردار،شورای شهر،رییس دانشگاه آزاد و...) و حضور پرشور دانشجویان در محل سالن فرهنگی هنری اندیشه با تلاوت کلام الله و سرود ملی برگزار گردید.

در بخشی ازاین مراسم آقای دکتر نادری ریاست دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان بخصوص هیات حاضر از دانشگاه بوعلی سینا، دانشجویان و سایر حضار و عرض تبریک به مناسبت روز دانشجو و تبریک هفته پژوهش و روز حسابدار، بیاناتی در خصوص وظیفه همه بخصوص دانشجویان در تداوم آرمان­های دانشجویان شهید ایراد نمودند و همچنین از پتانسیل­های دانشجویان دانشکده به عرض مهمانان رساندند. در بخشی از بیانات اعلام کردند که بیش از 60 نفر از دانشجویان دانشکده دارای معدل بالای 17 هستند که بخشی از آن مرهون حمایت­های ریاست دانشگاه و زحمات اساتید و همکاران بنده هست. ایشان در بخش دیگری از سخنرانی به برنامه­های خود در دانشکده  اشاره نمودند.

سپس کلیپی با موضوع وقایع 16سال 1332 تا 22 بهمن 1357 و پیروزی انقلاب اسلامی در سالن پخش شد.

پس از دیدن کلیپ ادامه برنامه  با سخنرانی معاون دانشجویی دانشگاه آقای دکترعمادی همراه بود ایشان باحضور درجایگاه ضمن تبریک روز دانشجو به دانشجویان توصیه­هایی در خصوص تاثیرگذاری بر همه امور از جمله سازندگی کشوربیان فرمودند. در بخش دیگری از بیانات از اهمیت امنیت کشور و نقش شهدای دانشجو در این مساله را تبیین نمودند و  مصادیق موفق دانشجویی در کشور نامبردند همچنین اعلام کردند در هر مقطعی که دانشجوی پویا و  حساس به مسائل کشور داشتیم، موفق شدیم. ایشان در انتهای سخنرانی بیان کردند که هیچ یک از کارکنان اجازه بدرفتاری با دانشجویان ندارد و از مسئولین دانشکده بخاطر محول کردن اکثر امور مراسم به دانشجویان تشکر کردند.

در ادامه مراسم آقای محمد صادق اسلامی ازدانشجویان هنرمند دانشکده اقدام به اجرای شعبده بازی با ابزارها و روش­های مختلف نمودند که مورد توجه و تشویق حضار قرار گرفت.

درقسمت دیگر مراسم آقای افضلی به نمایندگی ازتشکل علمی دانشجویی مدیریت متنی انتقادی از مشکلات و امور صنفی دانشجویان قرائت نمودند که با استقبال دانشجویان همراه گردید. در بخش دیگری از مراسم یکی ازدانشجویان (محمدرضاعلی آبادی)نیز شعری طنزگونه از زندگی و حال و هوای دانشجویی در رزن قرائت نمودند.

ادامه مراسم همراه بود با اجرای موسیقی سنتی توسط گروه موسیقی نغمه از گروه­های هنری مطرح در شهرستان که آقای دکتر زمردی مدیر گروه مورد تشویق دانشجویان قرار گرفت

پایان بخش مراسم همراه بود با تقدیر از دانشجویان برتر دانشکده درزمینه های علمی، فرهنگی و ورزشی به همراه اهداء لوح سپاس وهدیه

که یک دانشجوی برتر دانشکده معرفی شد و جمعا 36 دانشجوی برتر آموزشی، 12 دانشجوی برتر ورزشی مورد تقدیر قرار گرفتند

ضمنا از ابتدای مراسم کانون دانشجوی هلال احمر به ارائه خدمات آموزشی و درمانی دانشجویان مشغول بودند.